Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

"Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης" - "Ποδηλατοδρομίες σε πράσινες πόλεις"

Ήταν όμορφο το απόγευμα της Δευτέρας... η Move Week ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Μέλη του εθελοντικού κινήματος των On Bikes συμμετείχαν σε συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς, που οργανώθηκε από την Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Ροδόπης. Η συνάντηση είχε θέμα, τι άλλο το ποδήλατο: στις ζωές μας, στις πόλεις μας, σε ένα μέλλον καλύτερο για μας και τα παιδιά μας σε
αστικά τοπία σχεδιασμένα και φιλικά για όλους...πεζούς, ποδηλάτες, οδηγούς. Αρκετοί εκπαιδευτικοί άκουσαν με προσοχή όλα όσα είχαν να πουν άνθρωποι που αγαπούν το ποδήλατο σαν μέσο μετακίνησης, σαν αθλητισμό, αλλά και εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους του ΤΕΕ Θράκης και του Δήμου Κομοτηνής.
Ήταν πολύ ευχάριστο να βλέπουμε ότι κάτι γίνεται σε αυτή την πόλη... ότι δεν είμαστε πλέον μόνοι μας...αλλά επίσημοι φορείς, και ιδίως αυτοί της παιδείας, ενδιαφέρονται, πράττουν και υπόσχονται.
Ευχαριστούμε πολύ την κα Κατερίνα Σχοινά, υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που μας κάλεσε να μοιραστούμε με τους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας την αγάπη μας για το ποδήλατο και τη χαρά που αυτό μας προσφέρει.. Ευχαριστούμε και πάλι και ελπίζουμε να συνεχίσουν τέτοιες προσπάθειες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου