Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

9ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος - On Bikes!-ΠοδηλάτεςΚομοτηνής® & ΠΕΡΠΑΤΩ




Οι On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής® την Κυριακή 6-4-2014 αφήνουν τα ποδήλατά τους και τρέχουν στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜέγαςΑλέξανδρος, στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να βοηθήσουν το Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ.

Φέτος ο ΠΕΡΠΑΤΩ έχει την δυνατότητα να καλέσει να τρέξουν μαζί του μέλη και φίλοι έτσι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά ενός χειρήλατου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση ωφελούμενων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης που έχει δημιουργηθεί από το Σύλλογο και θα συνεισφέρει στην προσπάθεια μας τα τελευταία χρόνια για ανάπτυξη αθλήματος στα Α.μεΑ. και την ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή τους σε αυτό . Τα οφέλη του χειρήλατου (handbike) είναι τα εξής:
  •        Βελτιώνει την φυσική κατάσταση και εκγύμναση του άνω κορμού
  •          Οι μετακινήσεις γίνονται σε μικρότερο χρόνο
  •          Επιτρέπει την επίσκεψη σε μη προσπελάσιμα μέρη με τη χρήση αναπηρικού                  αμαξιδίου
  •          Τονώνει την αυτοπεποίθηση
  •          Εντείνει την κοινωνικοποίηση του ατόμου
  •          Βελτιώνει την αυτονομία


Σας προσκαλούμε όλους να τρέξετε μαζί μας και να μας βοηθήσετε να εκπληρώσουμε το στόχο μας. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε και να στηρίξετε την προσπάθεια μας μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής την οποία θα βρείτε στο www.perpato.gr με την υποσημείωση ομάδα On Bikes!-Ποδηλάτες Κομοτηνής® ή επικοινωνήσετε στα τηλ: 2531036909 και 6944273770 ή να εγγραφείτε αυτοπροσώπως στο γραφείο μας Τέρμα Λ. Δημοκρατίας, 69100 Κομοτηνή.

*Ο καθένας μπορεί να επιλέξει σε ποια κατηγορία θέλει να αγωνιστεί, εμείς έχουμε αποφασίσει να τρέξουμε στα 5 χλμ ώστε να μπορούν όλο και περισσότεροι να συμμετάσχουν

Προσοχή – Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί η αίτηση σας και να έχει κατατεθεί το αντίτιμο της συμμετοχής σας έως τις 19 Μαρτίου.

Κόστος εγγραφής/άτομο με την ομάδα του Συλλόγου ΠΕΡΠΑΤΩ

Μαραθώνιος 42 χλμ: 30,00€
Αγώνας Δρόμου Υγείας 10 χλμ: 15,00€
Αγώνας Δρόμου Υγείας 5 χλμ: 15,00€

Το κόστος εγγραφής με την ομάδα του ΠΕΡΠΑΤΩ είναι το ίδιο χρηματικά με την εγγραφή στον Μαραθώνιο. Η προσπάθεια του Συλλόγου θα ενισχυθεί οικονομικά  από μέρος των συνολικών συμμετοχών της ομάδας μας.

 

Τρόποι Πληρωμής Αντίτιμου Συμμετοχής


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΠΑΤΩ

Αριθμός Λογαριασμού : 5357-069100-965
IBAN:  GR34 0172 3570 0053 5706 9100 965

Προσθέστε το Επίθετο σας και την Λέξη «Μαραθώνιος» στην Αιτιολογία Κατάθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου